Columbia

Här kommer en liten sen uppdatering om helgen. I fredags efter att alla barnen hade kommit hem från skolan så packade vi in oss i bilen och åkte till Columbia där Lee's mamma och styvpappa bor, det är ca 1,5timmes bilresa härifrån. Vi åkte till Mark's college för att bada i poolen där. Det var riktigt kul! Även Curt och Lori med deras 3barn kom, så det var hela familjen samlad så det var riktigt kul :) Vi badade från ca kl18 till kl19.30 då poolen stängde.
Poolen var ingen vanlig pool där man bara simmar fram och tillbaka utan det var mer som en äventyrs pool. Det var en del med grundare vatten där de mindre barnen kunde hoppa och leka. Sen var det en del som var en cirkel och inne i cirkeln så snurrade vattnet runt av sig själv, så man kunde bara ligga så åkte man runt och runt. Efter ett tag blev man riktigt snurrig, men för att göra det hela lite roligare och lite mer snurrig så snurrade man sig själv runt och runt samtidigt som man åkte runt, kan lova att man blev yr och även lite illamående. Det var Lori som visade mig det, men det var kul. Sen var fanns det även ett vattenfall och en hottub.
Efter att vi badat klart så åkte vi allihop, sammanlagt 15personer, till Golden corall som är en buffé restaurang. Det fanns så sjukt mycket olika sorters mat och så mycket jag ville prova, så jag åt alldeles för mycket haha. Men det var riktigt gott och väl behövligt efter badet. Sen fanns det ju en hel del god efterrätt också, som man ju inte kunde motstå. Så när vi gick därifrån så var alla riktigt mätta. Efter en mycket lyckad kväll så bar det av hemåt igen.
Tänkte bjuda på lite bilder från den senaste tiden.
Varmt och skönt
Grillmästaren
Ett nytt sätt att blåsa såpbubblor, låten vinden göra jobbet

Se så gröna och fina buskarna är här nu :)
Easter egg hunt

I lördags kväll åkte Lee, Emma och jag till Walmart, dels för att handla mat och sen fixa lite saker inför Nikolai's födelsedags kalas. Vi fastnade även bland barnkläderna och det finns så mycket söta kläder! Försökte övertala Lee att det nog är dax för en till, så vi får väl se hur det blir.
I söndags så fixade Lee en Easter egg hunt i trädgården för barnen vilket var mycket uppskattat. Men här har de små ägg som de gömmer så man får flera stycken, inte ett stort som vi gör hemma.
Detta är storleken på äggen

Det är verkligen stora väderskillnader, på dagen igår var det runt 22°C varmt. Emma, Niko, Harry och jag tog en promenad med hundarna, en åt gången och ca30min efter att vi kommit hem igen så började det spö regna och åska, det var även varning för tornado, men vi såg ingen här. Senare kom solen tillbaka ett tag.
Idag har det varit rätt grått, men just nu ser det ut som att solen är på väg fram. Värmen får mer än gärna komma tillbaka!

Kommentarer
Postat av: Jennifer

Awh snutt! jag saknar dig också, jättemycket! <3

haha yes I know! And I will keep it like a secret! ;)



Puss <3

2010-04-06 @ 17:02:57
URL: http://theeasyway.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0