Snart..

..smäller det! Nu är det dags att ta fram all röstkraft ni har! Det enda numret som gäller i kväll är 099-202 04!!!!!
Kom igen nu, Lovestoned ska till Globen, så enkelt är det bara! RÖSTA!!!!
Själv kommer jag sitta som på nålar tills resultatet är klart!

Lovestoned

Jag tänker ha en liten röstkampanj här! Så här är det att på lördag så uppträder Lovestoned med låten "Thursdays" i Melodifestivalen. Eftersom jag inte kan rösta, så tycker jag att ni ska lyfta luren och rösta en eller varför inte två gånger!? Kom igen nu rösta Lovestoned till GLOBEN!!!!

Filmer

Har glömt att berätta att jag och Emma har nu sett "My sister's keeper" och den är väldigt bra, men väldigt sorglig! Men jag tycker absolut att det är en film man ska se! Jag kan lätt se den igen!
Vi har även kollat på "City of Ember" också det en sjukt bra film! Jag hade aldrig hört talas om den förut, men den var spännande och riktigt bra gjort! Så om ni nu har tråkigt någon dag så ta och se någon av dessa filmer!

Kirksville Tigers

Igår hade barnen en snow day, så alla var hemma, så det var fullrulle hela dagen :) Men det är kul.
På kvällen hade Niko wrestling practise och han frågade om jag och Emma ville följa med, så det gjorde vi :) Ett rum fullt med svettiga killar, är det inte underbart ;)
Jag fick även denna fina t-shirt av Dyan, hon jobbar på banken och det var hon som hjälpte oss att öppna ett bankkonto, som ett minne från denna tid sa hon :)
Nu är jag en äkta support!

Efter träningen så följde jag med Lee till Walmart, hon skulle handla och jag ville kolla på lite andra saker. Hon är snabb på att handla ska ni veta! Jag hittade iaf allt jag skulle ha så jag var nöjd :)
Köpte bl.a. denna klocka :)

Idag har det varit en slö dag, har legat i soffan och kollat på tv. Snön är fortfarande kvar och det är kallt, så idag är det en inne dag, men det har jag inget emot!

Wrestling tournament

Idag har jag varit till Bethany med Lee och Nikolai på en wrestling tournament. Jag klev upp kl04.15 för att göra mig klar tills kl5 när vi skulle åka. När vi kom ut så snöade det och blåste det. Vägarna var hemska ungefär halvvägs sen blev det lite bättre. Det tog ca2timmar att köra dit och vi kom fram lite efter kl7 och då var det dags för invägning för Niko. När den var klar var det bara att sitta och vänta och kolla på folk vilket är väldigt kul! Det finns så mycket olika sorters människor och hur alla ser ut. Det var dock en seg väntan för man kände av att man var trött och sen bara sitta ner. Runt halv 10 så drog det hela igång och då tågade alla olika wrestlings klubbar in och sjöng nationalsången. Ska även säga att det var ca 50st barn som inte kom pga ovädret. Niko fick tävla mot 2st, som dessutom var i viktgruppen över honom, men han var GRYM! Han vann båda sina matcher, men han fick jobba hårt! Men det var riktigt kul att se :) Satt nere vid mattkanten och tog kort så man såg allt på väldigt nära håll!
Nationalsången


Niko in action


Här ska dem precis till att börja


Niko är beredd


En stolt Niko med sin medalj :)

Vi kom därifrån runt kl13, så det blev en rätt tidig dag eftersom han bara hade 2st matcher och medaljerna delades ut så fort grupperna var klara. När vi kom ut var det mycket snö om man jämför med hur det var när vi kom, det var drivor och det snöade och blåste riktigt kraftigt! Vi åkte och köpte mat som vi åt i bilen. När vi hade handlat mat och åkt i ca10-15min så fick vi sladd på bilen, vi kommer över på andra körbanan och då försökte Lee häva det och sen blev det rejäl sladd så vi snurrade runt och hamnade med "baken" i nere i snön och framsidan mot vägen, vi var på den sidan vi åkte på men stod med framsidan åt fel håll. Lite svårt att förklara men jag hoppas ni fattar. Det var en läskig känsla, men som tur var kom det ingen bil från andra hållet för då hade det gått riktigt illa! Lee tog i fyrhjulsdrift och gasade och vi kom upp mycket lättare än vad vi trodde så det var ju skönt. Så vi fick åka nästan tillbaka in till stan för att kunna vända och åka tillbaka. Men vi mår bra, ingen blev skadad och bilen är hel! Men resten av vägen körde hon väldigt sakta, för det blåste snö så även om det var plogat så kunde man inte se det för det blåste på nytt hela tiden. Resan hem tog säkert 3timmar, men vi kom hem levande. När vi kom hem så snöade det helt galet mycket här och det snöar fortfarande. Igår kunde man se gräsmattan men det kan man inte längre. På vissa ställen är det snö upp till knäna och det blåser fortfarande. Så imorgon har barnen en snowday, so no school! Hoppas det blir bättre väder imorgon.
Nu börjar jag känna mig rätt trött men klockan är bara 20.20 så jag ska inte sova än :P
Det har varit en trevlig, spännande och nervös dag.
Här kom vi när vi åkte av, ni ser spåren på vägen


Här är det fina märket vi lämnade efter oss


Så här ser det ut nu!


Galet mycket snö som sagt!


18 februari 2010

Gårdagens fest gick väldigt smidigt måste jag säga, visst vissa stunder var det full fart och de sprang upp och ner för trappan men de hade kul och det är ju huvudsaken :) Alla hade sjukt kul i "Balloon room". Stefans lärare var förbi en sväng för han hade bjudit in henne, är inte det gulligt, och hon gav sig in i "Balloon room" också och lekte med alla killarna. Det tycket dem var jättekul.
Stefan, stolt 8-åring :)

Emma, nybliven tonåring :)


Balloon room :D


Tårta före


Tårta efter, cool va?!


Emmas present från mig


Stefans present från mig, den heter numera Cupcake :)

Idag har det varit en lugn dag, har legat i soffan och kollat på flera CSI avsnitt, så sjukt underbart för här visas det flera avsnitt efter varandra så man behöver inte vänta en vecka för ett nytt avsnitt, så klart med vissa serier är det så. Men jag tror det här är gamla avsnitt, men det gör inget för min del för jag har inte sett alla :)
Har även varit duktig och tvättat 2maskiner idag! Så nu har jag kläder igen :) lovely!
Nu på kvällen har alla varit till Walmart en sväng, kan lova att det är upplevelse att åka med 5barn! Jag hittade dock en CD-skiva (är någon förvånad? Skulle inte tro det haha) Men det blev "Daughtry - Leave this town", sitter och lyssnar på den nu och den är sjukt bra! Han är grym han! Bara så att ni vet!

Grattis Emma och Stefan

Grattis Emma och Stefan som fyller år idag! Ikväll ska Stefan ha kalas för några av sina vänner så det blir pizza och tårta! :)
Bara så ni vet så är "Balloon room" bland det roliga som finns!! Alla har verkligen kul i den. Nej nu ska jag ner och leka lite bland alla ballonger.

Bilder

Det har kommit förfråga om mer bilder så här kommer det ett inlägg med bilder :)
Peter bygger en backe för pulka åkning

En snöig bakgård
Katja har kul med stövlar
Henrik, Emma och Nikolai
Katja, charmtrollet
Ett nytt sätt att kola på tv, Stefan och Nikolai
Pojkarna blåser bubblor av jordgubbsmjölk
Henrik
Stefan
Katja tycker om att vara på axlarna
Stefan är stolt, han har gjort detta alldeles själv
Bjuder på en bild på mig själv också.
Det blev några bilder iaf :) Bloggen var på bra humör och ville ladda upp, brukar ta väldigt lång tid annars men det gick bra idag.
Imorgon fyller Emma och Stefan år, så imorgon ska Stefan ha kalas här hemma. Håller på att förberedas för ett ballongrum, alltså ett helt rum fyllt med ballonger. Jag ska ta kort så nu får se. Igår var jag och Lee till Walmart dels för inhandling av mat + presenter till födelsedagsbarnen. Jag ska ta kort på det också, men det får vänta tills dem fått de :) Jag köpte även en film till mig själv, "My sister's keeper" Har hört mycket om den och jag har boken med, men den har jag inte hunnit läsa än och nu är den hemma i Sverige så det får vänta.
Snön har börjat smälta bort, men kollade man på vädret skulle det komma mer imorgon -.- det tycker jag inte om! Våren får mer än gärna komma nu!

Emmas födelsedagsfest

Igår kväll var det fullt ös här. 6st tjejer som flamsade som bara tjejer kan, dessutom 3st killar som springer efter och jagar dem. Men Emma är nöjd med kalaset så det är ju bra, det var ju trots allt hennes fest :) Vi kollade på "The village" Den var riktigt bra, har ni inte sett den så se den! Verkligen att rekommendera!
Jag gick och la min halv tre, så idag är jag liiiite trött! 
Här gör tjejerna "Monkey bread", riktigt gott men väldigt sött! Smakar typ som bullar.


Emmas födelsedagstårta, glass sorts glasstårta.


Sång för Emma :)

Igår sa en av tjejerna nått som verkligen fick mig att börja fundera va det är för samhälle vi lever i och vilka ideal som ges till unga tjejer. Det var en av tjejerna som sa att hon knappt äter tårta för det är en av anledningar till att man blir tjock och hon var långt i från tjock. Hon var lång och smal! Hon är 13år och tänker på hur hon ser ut och hur mycket hon väger, hon vill inte äta söta saker för att man kan bli tjock. Det var chockerade att höra att så unga tänker på vad dem stoppar i sig i rädsla för att bli tjock. Man kan äta en bit tårta utan att bli tjock! När ska idealen ändras?
Idag snöar det sjukt mycket! Helt galet, nu får det vara nog! Jag är trött på snö och kyla!
Idag är det ju Alla hjärtans dag, lite överskattat tycker jag! Men jag sänder ut lite extra kärlek till mina nära och kära <3

Huset

Detta är huset där jag bor nu :) Det är väldigt mysigt tycker jag!
Snart kommer tjejerna hit på födelsedagsfest för Emma, ska bli spännande att se hur det går med alla killarna, dem kommer nog bli speedad! Dem är redan uppe i varv.
Såg ni OS invigningen igår? Va tyckte ni? Här satt vi bänkade framför tv och kollade, tyckte det var häftigt med alla ljuskonstruktioner!
Tycker det är tragiskt med den 21-åriga killen som dog, tankarna går till hans familj! R.I.P!

120210

Idag är det fredag och barnen är ledig, det är "President's day", så här är det fullt hus! Det är fascinerande hur mycket energi barn kan ha, jag önskar att dem kunde dela med sig lite till mig med! Fick ett samtal från banken igår för vi hade glömt fylla i nått, så Lee, Henrik, Katja och jag åkte dit så vi kunde fixa till det för det var tvunget att vara min handstil. Allt jag behövde skriva var: "Visit family" men nu är det gjort och dem är nöjda :) Sen har det väl inte hänt så mycket mer, men det är skönt. Jag njuter av varje minut jag är här, för jag är ju trots allt i USA! :) Imorgon blir det fullt hus med tjejer, Emma ska ha födelsedagsfest med sleepover. Spännande! Nu ska jag ner till barnen igen och se vad dem busar med! Hoppas ni har det bra där hemma :)

Katarina och jag

Katja och jag :)
Fick besök i mitt rum idag av Katja, så jag passade på att ta lite bilder med henne :)
Idag har barnen varit hemma från skolan pga snön!!!!! Bussarna kommer inte fram eller nått liknade, sånt man önskade skulle hända när man själv gick i skolan men som aldrig hände! Barnen har varit ute att bra tag och lekt även om det är sjuuuuukt kallt! Jag har också trotsat kylan och snön och varit ute ett tag med Katja och Emma, det var helt galet kallt alltså! Mina fötter var som isbitar, men det var ändå skönt att få lite frisk luft i sig!
Igår fick jag mitt finfina bankkort, så det känns bra.

En vecka

Igår trotsade vi snön (eller jag gjorde det iaf, barnen njöt) och var ute en stund. Det var rätt så kallt och blåste lite, men det var ändå rätt skönt att få lite frisk luft i sig. Det var riktig tösnö så man kunde göra stora snöbollar! Jag knäppte lite kort också.
Emma bygger en snögubbe


Nikolai, Emma, Katja och Lee

Idag har vi varit en sväng på Wal-Mart, (ja du läste rätt mamma, nu ha jag varit där)
Fatta att det är en veckan sen jag åkte, det känns helt galet!
Time to go

Jag ser det snöa...

Imorse när jag vaknade och kollade ut genom fönstret så snöade det här! Det har kommit en hel del, men inte lika mycket som ni har hemma. Men det är vitt på marken. Men jag hoppas det smälter bort snart!
Här kommer bilder på mitt rum som jag lovat :)
Min säng
Min garderob

Henrik och jag

Tänkte bjuda på en bild på mig och Henrik, min nya vän :)
Idag när vi satt nere och lekte så sa han: I have a new friend, do you want to meet her? Jag ba: Yes! Då sa han: It's you!!!
Så sjukt söt!

2 februari

Idag har varit en lugn dag, har inte alls gjort mycket. Lekt väldigt mycket med Henrik, men det är inte fel :)
Har även skypat med mor och far vilket var trevligt, sen har jag även pratat med storebror om lite planer längre fram, spännande eller hur? ;)
Här är en bild från wrestlingen i söndags:
Hur har ni de där hemma? Har det hänt nått nytt?

Banken

Idag har jag och Peter varit på US Bank och skaffat ett bank konto och kort, kortet kommer komma förhoppningsvis i slutet av veckan annars i början av nästa :) Jag fick välja hur jag ville att motivet på mitt kort skulle vara och det fanns en med amerikanska flaggan, så jag valde självklart det motivet!
Annars har det varit en soft dag, har lekt en hel del med Henrik, jag fick knappt åka till banken. Jag skulle vara hemma med honom.
Har även packat upp min väska idag, så jag ska ta bilder på rummet så ni får se, håll ut! Jag försöker fortfarande komma in i allt här :)

RSS 2.0