Framme

Nu är jag framme hos min kusin i Kirksville, MO! Flygresan var riktigt lång och bitvis riktigt jobbig! Jag sov bitvis, men man sover ju aldrig bra på flygplan, iaf inte jag!
På Arlanda var det mellan 4-5 säkerhets kontrollen, så allt blev verkligen genomsökt kan jag lova! 
Väl framme i Chicago så gick jag igenom passkontrollen, där dem ville kolla mitt pass mer noggrant (det som jag gruvat mig mest för) Men nu när det väl hände så brydde jag mig inte ens, av någon konstig anledning. Men jag kom igenom iaf. Då kom nästa sak som fick mig att få lite mer panik, min väska var borta! Jag var säker på att någon hade tagit den och att jag aldrig mer skulle få se den. Så jag fick fråga personal på plats, eller ja jag tror jag frågade 3 eller 4st. Fick tillslut hjälp iaf av en snäll man. Jag fick gå till tullen och prata med en där och visa upp deklarationen och så frågade han tusen frågor ungefär och så gick han igenom mitt handbagage, igen! Jag kom igenom detta också och så skulle jag stå vid SAS disk för att få hjälp men det var ingen som kom. Så då kom det fram en annan man och frågade om jag hade fått hjälp, så jag fick förklara igen. Då fick jag tipset om att gå upp till SAS incheckning för att få tag på en. Så då var det bara att ge sig av dit, där fick jag tag på en som hjälpte mig och sa att den väskan redan var tagen till mitt nästa flyg. Så jag hade sprungit runt i 1timme ungefär för att leta min väska, men så var den redan på rätt plats.
När jag kom till Kansas City så var hela familjen Pihlström där och hämtade mig. Bilresan hem tog ca3timmar och då var jag riktigt trött. Somnade till lite då och då.
Men vi kom hem bra och jag har ett väldigt fint och mysigt rum. Ni ska få se bilder senare :)
Idag har jag varit med på en wrestling turnering som Nikolai, äldsta sonen, hade. Var verkligen nått man aldrig har sett förr, men det var riktigt kul att se. Det var alla åldrar som brottades.
Nu sitter jag i soffan och bara tar det lugnt. Känner lite av jetlegen, men så brukar det väl vara. Nu börjar äventyret på riktigt! Hoppas ni följer med mig :)

Snart bär det av

Snart så ska mamma, pappa och jag sätta oss i bilen och åka till min storebror i Stockholm där vi ska sova inatt för att ha lite (eller mycket) närmare till Arlanda imorgon bitti. Ska ju vara där ute senast kl7! Mitt plan lyfter kl10.20 så det kommer bli en del vänta, men pga alla kontrollen som nu görs så ska man vara ute på flygplatsen minst 3timmar innan man ska lyfta. Jag hoppas tiden kommer gå fort, inte kul att behöva vänta själv. Jo mamma och pappa ska med, men jag måste ju gå igenom alla kontroller själv så det kommer bli lite ensam tid där.
Men nu är de dags på riktigt, imorgon vid denna tid sitter jag på planet på väg mot ett underbart äventyr.
Idag har resfebern gjort sig påmind, det går i vågor, just nu känns det bra, men om 10min kan det vara en helt annan känsla.
Men man lever bara engång så man ska passa på att leva livet fullt ut, för det går aldrig i repris!
Nu ska jag packa ner de sista och kolla så jag verkligen ha fått med mig allt!
Ha en trevlig fredag kväll :)

Äntligen

Nu fick jag äntligen in bilden på min kära dagbok!
Så här ser den iaf ut, tyckte det var lite roligt med att hela världen fanns med på den! Därför jag köpte just den :)
Nu är det endast 3dagar innan jag ger mig av! Kan verkligen inte fatta det. Men NU är det verkligen dags.
Sitter och kollar ut genom fönstret och ser hur snön vräker ner. Känns inte som att jag har någon lust att gå ut idag, men jag borde. Får se om det lugnar ner sig lite så kanske man vågar sig ut.
Va händer för er idag? :)

4dagar

Nu är det endast 4dagar kvar tills jag åker, och ikväll blev äntligen packningen klar!!!! Det känns väldigt bra, hade lite övervikt när vi vägde den i går. Så idag har vi packat om och tagit ut lite mer så nu är jag nere på bra vikt.
Har försökt ladda upp bilderna på skorna och dagboken. Skorna har jag lyckats ladda upp men inte dagboken, så nu får ni se mina fina skor :)
Tycker verkligen om skorna. Jag ska ha på mig dem när jag åker ( har kommit på att det kommer pipa när jag går igenom säkerhetskontrollen, men jag tar av mig dem så är de löst :P )
Va har ni gjort idag då?

Jag ger upp..

Nu har jag försökt ladda upp bilder på mina nya skor och min dagbok som jag köpte i Västerås, men det går inte! Får försöka senare.
Nu är det bara 5dagar kvar tills jag åker! På ett sätt känns det som att tiden har gått väldigt fort, men ändå inte. För varje dag som går så blir jag mer och mer redo för att åka, så det är ju bra att det går åt det hållet i stället för åt andra hållet.
Igår var mamma och jag ute och gick en lååång promenad, på 1,5timme det var riktigt skönt :)
Idag ska jag lägga in grym musik på datorn som sen ska in på min iPod så att den är förberedd för resan.

Packning

Idag har jag haft en härlig dag! Mamma och jag har varit nere på stan och fixat lite saker som jag behöver inför resan, sånt man inte vill lägga pengar på men som är ett nödvändigt ont. Sen när vi kom hem så började vi med packningen. Den är nästan klar nu, men det var en del ångest. Jag har alldeles för mycket kläder att välja mellan och det är galet svårt att välja vad man ska ta med och inte. Jag lyckades iaf ta bort väldigt mycket av de jag kände förut att jag ville ha med, så det känns bra. Än så länge känns det som att jag har gjort bra val, men det återstår att se när jag väl har åkt. Jag har iaf turen att mamma och pappa kommer i slutet av april, så då tar dem med sig de allra sommrigaste kläderna och jag får lämpa över kläderna som känns lite vintriga. Det känns väldigt bra annars hade nog paniken varit liiite större.
Så här såg det bitvis ut när vi höll på att packa, bara liite kaos!


9 dagar

Igår kom jag hem från några underbara dagar hos den bästa Jennifer! Vi träffades i Västerås och där gick vi på stan och jag hittade en massa saker. Köpte en dagbok, som jag har letat efter till min resa, den var riktigt fin! Sen hittade jag ett par skor (helt onödigt egentligen, men det var ju så bra pris så jag kunde inte motstå) och sen hittade jag några presenter till barnen :) bilder kommer imorgon.
Sen har vi bara myst och haft några feelgood dagar, med mys filmer och massa gott!
My cowboy <3
Vi kollade även på Laguna Beach och jag bara kände att jag ville verkligen tillbaka dit! Jag ba: "ÅH där har jag handlat och där har jag gått!" TA MIG TILLBAKA!!!
Stranden i Laguna Beach! <3
Idag har jag klippt mig, ÄNTLIGEN! Det var verkligen behövligt om jag säger så! Det blev lite skillnad iaf, jag är jättenöjd!
Före Efter
Nu är det endast 9dagar kvar tills jag åker, tiden går på ett sätt väldigt fort, men ändå väldigt långsamt. Jag har väldigt mycket att fixa innan jag ska kunna åka, men jag vill ändå åka iväg nu! Imorgon ska jag till att börja packa på riktigt, det kommer bli väldigt intressant och väldigt svåra val!

Avsked

Jag tycker verkligen inte om avsked, och nu har jag flera varje dag känns de som! Igår tog jag avsked av 3st av mina kollegor, de var verkligen riktigt jobbigt! Man står liksom där med tårarna i ögonen, men de känns inte som läge att börja gråta när de är en massa kunder i butiken. Men de är sorg i hjärtat, jag ska liksom lämna min lilla bebis (ja Vivi de är min bebis med) Jag har jobbat där sen vi öppnande 18april 2008, vi började dock med öppningen i början av april, så de är ett bra tag! Man kan liksom varje vrå av butiken och vet hur de fungerar. Jag gick runt igår och bara kollade på allt kändes de som, liksom få in varje liten del av butiken. Kommer verkligen sakna ALLA som jag har jobbet med under dessa år! Ni är så sjukt underbara, glöm aldrig de!
Idag har jag fullt upp. Har packat ner de mesta nu, så de är nästan klart, får packa ner resten i morgon efter jobbet. Snart ska jag åka in till stan och fixa lite mer inför resan. Sen ska jag träffa Vivi, vår gamla VM, och ha en liten afterwok och lite mer avsked! Usch!
Sen blir de jobb ihelgen, min sista helg som jag jobbar på ett tag och det blir mina sista 2dagar på Gina Tricot i Stinsen.
Nu ska jag göra mig ordning och åka in till stan :) Hoppas ni får en bra dag!

Helgen

Denna helg har varit riktigt underbar!
I lördags var jag som sagt på Mosebacke på en spelning med Ål in, riktigt grym och minnen från midsommar kom tillbaka! Lovestoned var en av gästartisterna :) Kommer bli spännande att se hur de kommer gå för dem i melodifestivalen, jag håller alla tummar jag har att det kommer gå bra! Underbart sällskap hade jag också :)
Ett litet smakprov på Lovestoned!
I söndags så var jag först på stan och träffade Maja, vilket var jättemysigt! Det var galet länge sen vi träffades så vi hade mycket att ta igen :)
Sen var jag hem en snabbis och byte lite kläder, sen åkte jag till Gamla stan för att gå på Vapiano, sjukt mysigt ställe, för att ha en avskedsmiddag med jobbet :) Det var en riktigt mysig kväll med massa prat och skratt! Kommer verkligen sakna alla som jag jobbat med! Underbara tjejer alltså!
Idag ska jag också in till stan för att först träffa Mikaela, vilket ska bli underbart! Sen ska jag träffa Kim som jag inte har träffat på sjuuukt länge, det ska bli så sjukt kul! Så min dag är fullbokad, men bara med massa skoj :D
Vad ska ni göra idag? :)

Mosebacke

Ikväll ska jag till Mosebacke på en spelning. Hoppas på en trevlig kväll med bra band och underbara vänner :)
Nu har jag endast 5dagar kvar på Gina, känns väldigt konstigt. Jag har ju jobbat på Gina i 2år, vilket också känns väldigt konstigt, tiden har gått fort om man säger så. Kommer sakna alla jag har jobbat med, kommer bli väldigt tomt utan dem!
Nu är de BARA 21dagar kvar innan jag åker till USA, GAH! Det kryper sakta men säkert till den dagen, det är väldigt blandade känslor, det ska bli sjukt kul men samtidigt är det lite nervöst. Men det är helt klar ett äventyr som jag kommer bära med mig för resten av mitt liv!
Nej nu måste jag göra mig ordning! Hoppas att ni alla får en skön lördag kväll! :)

Hemma

Här har varit dåligt med uppdatering. I fredags så åkte jag och min moster hem till mamma och pappa, har varit ledig i 5dagar så har varit här hemma och tagit de lugnt! Har även börjat packa lite, eller iaf gått igenom kläder som jag vill ha med och som jag kanske vill ha med. Det blir ju en del och jag måste rensa ut lite mer tror jag, men de får jag göra när jag kommer hem nästa gång. Det är galet svårt att verkligen tänka efter vad man behöver och vad man kan lämna hemma. Man vill ju ha med sig så mycket, men det får jag inte! Måste ju ha lite plats i väskan tills jag åker hem också :P haha

Ikväll åker jag tillbaka till Stockholm för att jobba mina sista dagar och träffa underbara människor! :)

RSS 2.0