Gott nytt år!

Gott nytt år alla!
Nu börjar 2010, kommer bli ett grymt bra år!

28 December

Nu har de varit dåligt med uppdatering här känner jag. Men de har varit galet mycket den senaste tiden!
Jag har jobbat rätt mycket nu, de har varit intensiva dagar, men de är galet kul då! Jobbade även julafton i år, kändes lite konstigt och ändå kändes de inte som julafton. Åkte hem till mina föräldrar efter de och kom hem runt kl17 (ja jag missade Kalle i år, men har överlevt!)
Jag var hemma i ca23 timmar innan de var dags att åka tillbaka till Stockholm. Vår rea började ju den 26e så då var de dags att jobba! De var inte alls lika galet som förra året, även om de var mycket, men man var ändå lite besviken. Vi hade hoppats att de skulle bli som förra året, för de var GALET! Man kan inte beskriva de om man inte var där, de var verkligen en upplevelse!
Idag är jag ledig, känns väldigt skönt! Skönast var att få sova i morse! Har gjort absolut ingenting idag och de är lyx!
Nu börjar de sakta men säkert börja sig avfärd för min del, ca1månad kvar. Börjar fundera på vad jag ska ha med mig, de är väldigt svårt kan jag lova! Jag ska få ner väldigt mycket i EN väska. Jag ska hem till mamma och pappa på fredag, så ska börja packa lite för att se hur bra de går. De känns som att de kommer behövas.

Pepparkaksbakning

Idag har jag varit ledig så jag och min moster har bakat pepparkakor :) de är så mysigt att baka de och ger verkligen en obeskrivlig julkänsla. Vi har även varit väg och stor handlat inför julen. Så nu har vi mat så de räcker.
Igår så bokades min flygbiljett tur/retur till USA :D Nu är allt verkligen på riktigt, de är helt galet. Nu finns ingen återvändo, inte för att jag vill ändra mig. Så den 30:e januari 2010 så lyfter planet mot mitt stora äventyr :)

Peter Jöback

Igår efter jobbet så var mamma, pappa, min moster, en kompis till min moster och jag på Peter Jöbacks julkonsert på Globen. De var så sjukt bra och stämningsfullt! Han har en sån otrolig röst och en sån varm utstrålning. Han är grym helt enkelt! Så nu har julkänslan så sakta börjat infinna sig :)
Om ni inte har hört hans julskiva, "Jag kommer hem igen till jul" så lyssna på den!
Min mamma fyllde år igår, så idag var vi till min storebror Samuel för att fira henne lite. Åt en sjukt god prinsess tårta och en massa andra onyttigheter :) Min bror hjälpte mig även att få igång de mobila nätet, så Tack för de!
Imorgon är de jobb som gäller igen, hoppas de blir mycket! Har kommit underfund med att jag endast har ca1månad kvar att jobba, känns sjuuuukt konstigt!
Va har ni för er denna helg? :)

Vaccinerad

Jaa nu är jag äntligen vaccinerad! Skönt att man gjort de så man slipper tänka på att man måste göra de. De finns en anledning till att jag gör de och de är ju för att jag ska åka till USA, det sägs att de ska komma en våg av svininfluensan när jag är där och då känns de dumt att riskera något, när man blir erbjuden det gratis här hemma.
Idag har jag även hjälpt min moster att posta nästan 1000kuvert med en inbjudan..de var sjukt tungt kan jag lova!!


Nu är de inte långt kvar till jul..de är galet va fort tiden går! Jag fattar inte att 2009 snart är slut, vart har detta år tagit vägen?!

Fredag

Igår var jag som sagt ute och åt en sjukt god middag med jobbet! De var en helt klart lyckad kväll med mycket prat och skratt! Kommer verkligen att sakna alla när jag åker! Vi är ett sjukt bra och härligt gäng därute :)
Idag är jag ledig, så jag tänkte dra in till stan och kika efter lite julklappar och presenter. Spännande att se vad man kommer hitta.
Va ska ni göra idag?

2009-12-09

Denna vecka har jag mest jobbat, har inte hänt så mycket roligt.
Imorgon ska jobbet ut och äta, blev inget julbord utan vi ska äta italenskt på CiaoCiao. Kommer bli riktigt mysigt :)

Juste snart, väldigt snart får jag mina älskade skor! ÅHH va jag längtar och de som är ännu roligare är att Hanna, en jobbarkompis, har designat dom :D ni ska bara se hur snygga dom är!! Fick pröva en i måndags och åhh..de är allt jag har att säga! SÅ SJUKT SNYGGA!!!!!!


Flytt

Nu är flytten klar! I fredags så packade mamma och jag, sen runt halv 3 så kom min storebror Samuel med en flyttbil så då var de bara att börja bära ner allt! De var sjukt jobbigt, de är skönt att bo högst upp, men inte när man ska flytta in eller ut! Men sista natten i lägenheten är gjord för alltid, nu är den väldigt tom! Igår städade mamma, min moster Barbro och jag ut lägenheten. Men nu är de skönt att de är över.
Imorgon ska alla papper skrivas på, så imorgon är lägenheten inte våran längre, känns väldigt konstigt!
Nu är jag hos mamma och pappa i Fagersta, ska väl packa upp lite idag eftersom allt är här typ.
Nu är de bara ca 8veckor kvar tills jag åker, tiden går fort! Så pappa och jag ska sätta oss och kolla på lite saker senare idag, planera lite :)
Va ska ni göra en söndag som denna? :)

Jag glömde tidigare att säga ett stort TACK till Samuel, Barbro, mamma och pappa för all hjälp med flytten! Hade inte gått lika bra utan er! Så Tack!

Backstreet Boys

Igår var jag på en så sjukt underbar konsert med Backstreet Boys, finns inte ord som kan beskriva känslan av att vara där och höra alla gamla och nya låtar! Dem är så sjukt grymma! Kan inte fatta att de är ca 16år sedan jag hörde deras första skiva och jag blev totalt galen! Nu fick jag släppa ut all galenhet, alla gamla och nya låtar som dem spelade, alla minnen som kom upp, de var helt fantastiskt, helt MAGISKT! De var en helt galet lyckad kväll! Min röst mådde dock inte så bra imorse, men de är lugnt, man lever bara engång och man ska leva fullt ut!
Jag skulle lätt kunna gå på konserten igen!!

När denna låt kom, blev jag och Mikaela HELT galen! Men de är ju våran låt!



Flytt + Backstreet Boys

Idag är dagen då jag flyttar här, tar bara en liiiten paus i packandet! Har mycket att göra, men de ska gå!

Ikväll ska jag på Backstreet Boys konsert med min underbara flickor, kommer bli röj! :) så taggar med BSB i högtalarna!

Nej nu måste jag fortsätta packa! Ha en bra fredag :)


1 december

Idag orkar jag inte skriva så mycket, är galet trött! Vet inte varför egentligen. De är en galen vecka framför mig iaf, jobb imorgon och torsdag, sen på fredag ska HELA lägenheten tömas och sen på lördag ska vi städa, dessutom ska jag på konsert på fredag, Backstreet Boys på Hovet med dem bästa <3 kommer bli grymt och ser verkligen fram emot de så sjukt mycket!
Dagens låt är iaf "Wild Horses" med Natasha Bedingfield

RSS 2.0