Gott nytt år!

Detta året lider mot sitt slut. Helt galet hur fort det gått.
När jag tänker tillbaka på detta år har det hänt SJUKT mycket. Även om man inte ser allt då man är mitt uppe i det, men när man så här sista dagen på året sitter och tänker på allt som hänt är det otroligt.
Jag har slutat ett jobb, varit i USA och Canada, kommit hem, börjat ett annat jobb, varit på intervju för ett till jobb, fått det jobbet, sagt upp mig från ett jobb och börjat på ännu ett nytt jobb.
Nu blev det mycket olika jobb. Men sen jag kom hem har det varit lite så. Jag håller på att skriva på en lite årskrönika för att se vad det var som hände under året. Då kommer det bli lite klarare med alla jobb :P
När jag tänker tillbaka på detta året är det ett leende som sprider sig över mina läppar. Det har varit ett sjukt bra år. Ett år som jag alltid kommer tänka tillbaka på och må bra av. Även om det varit några motgångar och jag förlorat min älskade farmor, så har det ändå varit ett bra år. Det har hänt så mycket som jag är tacksam över. Jag har fått en till familj, jag har träffat otroligt mycket nya människor och många som fortfarande finns kvar i mitt liv. Jag har fått nya utmaningar. Jag har klarat saker jag aldrig trodde jag skulle klara. Men framför allt har jag hittat mig själv, jag vet vad jag vill med mitt liv och jag vet vad jag vill satsa på.
Jag hoppas och tror att 2011 blir ett minst lika bra år som 2010 har varit.
Hoppas ni alla får ett bra nyår!

Julmiddag

Julmiddagen igår var väldigt trevlig :) mycket prat om allt från graviditet till spöken. Mycket skratt och flum. Vi åt persiskt julbord, var helt okej mat. Inget jag skulle äta varje dag, men kul att prova på det.
Kom hem vid halv 2 typ, gick direkt och la mig och somnade på sekunden. Vaknade upp vid kl11 idag men skulle lätt ha kunnat sova längre :P
Idag har jag bjudit in mig själv till min moster på mat så jag ska snart börja bege mig dit. Ska bara göra mig klar först. Absolut inget intressant inlägg idag, känns som att jag fortfarande sover.
I miss this!

Trötter..

Jag är trött idag! Sov över hos familjen som jag börjat jobbat hos. Precis när jag skulle lägga mig vaknade E och var ledsen, men jag lyckades lugna ner henne efter ett tag.
Somnade kanske vid 2 och vaknade kl8, men kunde somna om en stund till kvart i 9 typ. Sen var det full fart igen.
Gick därifrån runt kl12 , kom hem, åt mat, la mig ett tag i sängen och höll på att somna, men klarade av att hålla mig vaken!
Nu ska jag börja göra mig klar för julmiddagen ikväll, kan bli hur som helst.

Idol

Mitt nya jobb går bara bättre och bättre :) Igår hade jag båda barnen på Öppna förskolan och det gick riktigt bra.
Just nu sitter jag och skickar bilder till USA till min kompis där, borde dock göra någon lätt lunch också, men det kommer...kanske.
Ikväll ska jag på Idol genrepet med söta Sarah :) ska bli riktigt mysigt och kul. Vi ska även träffas upp och äta middag tillsammans. Även Elina ska dit med en kompis så vi blir några :)
Nej man kanske ta sig lite lunch och göra sig klar.

The show of Christmas

Helgen som varit har varit mysig. Mamma har varit här på besök. Hon kom hit i fredags och då mötte jag upp henne på Centralen, sen hem en snabbis till mig. Dels för att lämna av lite saker hon hade med åt mig och sen skulle jag hämta lite saker. Sen åkte vi hem till min moster och åt en sjukt god kycklingpaj. Sen gjorde vi oss klara för att gå till Globen och gå på The show of Christmas. Det var inte alls som jag hade tänkt mig men den var bra :) Det var inte så mycket julsånger utan mer hits som artisterna har haft.
Det var en hel del intressanta duetter, men den som var bäst måste vara Darin och Måns Zelmerlöw, lite otippat men sjukt bra!
I lördags jobbade jag, fullt ös medvetslös, nästan iaf. Det var saker att göra hela tiden men dagen gick fort. På kvällen tog vi det bara lugnt. Sen igår så åkte mamma och jag hem till  mig för att fixa lite saker och sen åkte vi in till stan och åt mat och gick på lite affärer och fixade. Sen följde jag med henne till tåget och sa hejdå. Önskar helgen kunde vara lite längre.
Idag har jag varit ledig, stod som reserv på Globen, men ingen har ringt. Men jag har iaf varit på stan i några timmar. Fixat klart julklapparna, vilket känns skönt :)

It's official

Nu är det officiellt. Jag har sagt upp mig från mitt jobb på GT. Jag kommer att jobba december ut och sen är det nya utmaningar som väntar. Jag ska nämligen bli barnflicka på heltid. Har redan börjat lite smått, eftersom vi håller på med en överlämnings period. Jag kommer att ta hand om 2st tjejer, en som är 3år och en som blir 1år i januari.

RSS 2.0