Kladdkaka

När jag kom hem från jobbet slängde jag ihop en kladdkaka, som jag nu sitter och njuter av :) Riktigt god blev den. Denna vecka kommer jag jobba och jobba och jobba lite till, så för min del får det gärna regna lite (a) Jag blir fortfarande lite trött i huvudet när jag står i kassan, vi har ju bytt kassasystem så det är MYCKET att tänka på innan man känner sig riktigt säker på sin sak. Men det går bättre och bättre för varje gång man står så snart sitter det nog, hoppas på det iallafall.
Nu ska jag se om jag får tag på M och så blir det en tidig kväll, jobbar heldag imorgon.
Måste också säga att Stockholm är så otroligt vackert just nu, det är svårt att slå Stockholm på sommaren. Sitta vid vattnet vid Slussen och bara njuta av livet, lovely!
Juste en kväll när jag var ute och gick så var det 2st luftballonger som höll på att fyllas och skulle lyfta, riktigt coolt att komma så nära :)

Midsommar

Har haft en SJUKT bra midsommar! Träffat en massa sköna människor och hade det riktigt trevligt :) Detta är andra året i rad som jag hade en toppen midsommar och skulle inte ändra nått av det.
Idag har jag fullt upp, ska snart in till stan för att fixa lite saker. Sen ska jag träffa Maja som jag inte träffat på minst 6månader och sen kommer bästa M hem och då blir det mys :) Man kan inte annat än att älska livet!

Spännande

Jag har en sjukt spännande höst framför mig! Kommer hända en massa saker och jag ser verkligen fram emot det :) Varit på möte idag och det känns riktigt bra. Det kommer bli sjukt bra, det känns i hela kroppen.
Har dessutom varit duktig och varit ute och gått ikväll och gissa om det var skönt. Fick även en se luftballonger som skulle lyfta i parken bakom vårat hus, det var lite coolt. De är galet stora alltså!
Sitter nu och väntar på bästa M som kommer hit snart. Sen blir det att hoppa i säng, för imorgon blir det en tidig morgon.


Backstreet Boys for life

Jag har efter konserten i Atlanta kommit in i en Backstreet Boys period, igen! Dem är så sjukt duktiga och jag blir lika imponerad varje gång det kommer ett nytt album att det är bättre än det förra. Nu längtar jag till september när dem ska in i studion igen och påbörja det långa arbetet med att skapa ett nytt album.
Jag såg för någon vecka sen en "Private Sessions" med killarna och tänkte att jag dela med mig av det, för det är rikigt kul att höra när dem berättar om deras liv och framgången dem faktiskt har haft. Lyssna och njut! :)

Bröllop

Vem har kunnat undgå bröllopet idag mellan Kronprinsessan Victoria och numera Prins Daniel. Här har det varit på tv:n hela dagen och kommer väl fortsätta så. Det var ju en väldigt vacker vigsel måste jag säga! De såg ju så lyckliga ut och jag önskar dem ett lyckligt liv tillsammans :)
Bilder från Aftonbladet

Dåligt

Det har varit dåligt med bloggandet nu ett tag. Men denna vecka har jag jobbat hela veckan! Det snurrar lite i huvudet om jag säger så.
I morgon åker bror och jag hem till Fagersta för farmor och hennes syster är på besök hos mina föräldrar. Det ska bli riktigt trevligt :)
Men håll utskick här i bloggen för snart är jag på banan igen (hoppas jag iallafall)

Jobb

Yes nu har jag fått jobb. Allt gick VÄLDIGT fort, men det är bara att köra på liksom :) Jag kommer jobba på Gina Tricot i Västermalmsgallerian. Det känns väldigt bra, så jag kommer tillbaka till Stockholm igen, min underbara stad :)
Nu är jag dock hemma i Fagersta och ska packa lite saker som jag behöver. Jag kommer dock ingen vart känner jag :P Vill ju ha med allt, fast ändå inte. Jag gjorde misstaget att sätta mig ner och då känner jag hur trött jag är, inte bra Helena.
Nej nu ska jag försöka att ta tag i det så jag blir klar och kan slappa resten av kvällen.

Jet-leg

Jajamen jag känner av jet-leg, tyvärr! Det är inte alls roligt! Första natten jag var hemma sov jag runt 15timmar, men då ska ni veta att jag hade varit vaken i mer än 24timmar! Natten som var så sov jag 4timmar, det är stor skillnad. Jag sov dock ca3timmar nu på eftermiddagen och gissa om det var skönt. Men jag är fortfarande trött, så jag håller mina tummar att jag kan sova bra i natt.
Nu har jag packat nästa väska för i morgon drar jag till Stockholm :D Ska bli så sjukt kul att komma tillbaka till min stad.

Grattis Henrik

Idag fyller Henrik 5år! Min plutt börjar bli stor. I miss you buddy!

Backstreet Boys

Vart ska jag börja? Backstreet Boys was AWESOME!!! Jag kan inte beskriva med ord hur grym dem är!
Ska försöka ta det från början. Torsdagen började med att vi gjorde lite ärenden, vi var till Walmart en sista gång innan jag skulle åka. Jag köpte lite smink eftersom det är så otroligt mycket billigare än här hemma, köpte även en film och ett par skor. Lite sista minuten köp men värt det :P Vi var även ute och åt lunch innan vi åkte hem. Vi kom hem strax efter kl14 och då hoppade Kristi in i duschen, medan hon duschade så passade jag på att packa Jag fick ner allt och väskan vägde inte ens 23kg, gissa om jag var glad! När hon var klar så hoppade jag in i duschen. Sen var det bara att börja göra sig klar med kläder och smink och allt som skulle fixas innan det var dags att åka.
Vi kom iväg strax innan kl17 och stannade i Newnan för att äta mat. Sen begav vi oss mot Atlanta och arenan, vilket inte var alldeles lätt att hitta! Vi kom fram typ 20.30 och hämtade ut biljetterna. Kl21 började konserten, det var utomhus så det var riktigt mysigt. Vi hade riktigt tur med vädret, klarade oss från regn som tur var! Det började med att Brians son, Baylee kom ut på scen och sa: Do you want to see the Backstreet Boys? Alla skrek, Baylee säger: Just so you know, they are right here behind me! Give it up for Nick, AJ, Howie and hmm..Nick, AJ, Howie and of course the most important person, my dad Brian! Så sjukt söt! :)
Sen började konserten och det började med Everybody (Backstreet's back). Så sjukt bra! Så mycket energi, så mycket minnen som kommer när man hör låtarna. Dem kör ju alla gamla stora hits + nästan alla från nya albumet. Behöver jag säga att jag blev galen? Nej jag tror inte det :P
Efter konserten så begav vi oss till mitt hotell, vilket inte heller var så lätt att hitta. Vi kom fram dit strax före kl1 och då var det nästan bara att lägga sig och sova.
Arenan

Ryan och Kristi

Konserten börjar :D

Amazing <3

Sweden

I'm home and so tired! Tog en liten tupplur på 2timmar tidigare för jag höll på att falla ihop och snart ska jag lägga mig för natten! Visst klockan är bara 20, men jag har varit vaken alldeles för länge. Varför ska det alltid vara jobbigare att komma tillbaka hem?

Newark

Nu sitter jag på Newark i New York och väntar på planet som ska ta mig till Stockholm. Resan har hittills gått riktigt bra, dock är jag sjukt trött! Ni får veta mer om Backstreet Boys konserten när jag har kommit hem, but I can say it was a perfect ending of a perfect trip!
Nästa gång jag skriver är jag i Sverige, GALET!!!!!
So Sweden here I come, hope you are ready for it ;)

Girls night out!

Vi hade en helt galen kväll igår, med mycket prat, skratt och sånt som tjejer gör. Är galet trött idag, blev ju lite sent, men det var värt det.
Nick, en trubadur som spelade igår, som jag ville se för jag hade hört så mycket om honom var SJUKT duktig!! Ska se om jag hittar någon låt med honom senare så ni får höra. Jag önskade en låt som han spelade så då blev jag ännu gladare. Jag har lite bilder med har inte orkat lägga in de på datorn ännu så ni får vänta med de.
Sången jag önskade var Free Fallin :) Underbar låt.
Idag har jag bara tagit det lugnt, känner att det behövs :P haha. Imorgon är min sista dag är i Columbus. Vi drar till Atlanta för eftermiddagen någon gång för vi ska ut och äta gott och sen ska vi gå på Backstreet Boys konsert, längtar så jag vet inte vad jag ska göra! Det kommer bli så sjukt kul, så imorgon blir det också en liten Girls night out and I like it!
Sen sover jag på hotell eftersom jag flyger kl12 på fredag från Atlanta international airport. Snart är jag på svensk mark igen, känns helt galet!

Nostalgi

Har suttit och kollat igenom gamla blogg inlägg + kommentarer, allt känns så overkligt helt plötsligt. För 4 månader sen satt jag hemma och bara väntade på att få åka. Sen kom dagen när det var dags att sätta sig SJÄLV på planet och ge sig ut på ett galet stort äventyr. Alla säger att jag är så modig som åker själv och det kanske jag är, men jag tänkte aldrig på det sättet, för mig var det mer nu eller aldrig! Hade jag aldrig åkt hade jag ångrat mig galet mycket och jag hade aldrig träffat alla människor som jag nu har träffat. Jag har fått en till familj och massa nya underbara vänner. Jag trodde jag skulle få en bra resa, men jag trodde aldrig att den skulle bli så här bra. Jag lever verkligen min dröm! Även om denna resa snart är slut så kommer minnena alltid att finnas kvar, jag kommer alltid se tillbaka på denna resa med ett leende på läpparna.
Det är med blandade känslor som jag åker hem, men jag vet att det är rätt beslut, USA kommer finnas kvar och jag kommer komma hit flera gånger om jag själv får bestämma.
En sak som jag vill säga är att har du chansen att få uppleva nått nytt, våga ta chansen! Du kommer utvecklas så mycket. Jag tog min chans och det kommer jag aldrig att ångra!

It's complicated

Igår kväll efter att Kristi kommit hem från jobbet så kollade vi på "It's complicated" med bl.a. Meryl Streep. Sjukt bra film! Vi satt och skrattade väldigt mycket. Helt klart en sevärd film, en film man kan kolla på om och om igen :) Har ni inte sett den så tycker jag absolut att man ska se den!
Ikväll ska vi ha Girls night out! Det är Kristi, Ryan och jag, ska verkligen bli riktigt trevligt :) Mer om kvällen får ni imorgon ;) Men jag har en känsla av att det kommer bli en awesome kväll!

RSS 2.0