I can feel the transformation...

When I break out of my shell, I'll beak on someone else, Myself!
Denna textrad som är från Darins låt Microphone passar väldigt bra in på mig nu.
Den känslan jag har i kroppen nu vill jag alltid ska finnas där. Jag börjar äntligen känna mig som mig själv igen och det ska ni veta är en otroligt skön känsla.
Jag har SÅ mycket jag vill berätta. Jag börjar med helgen, alltså en så sjukt underbar helg det har varit. Jag började ju mitt jobb på Globen ihelgen och det har varit så SJUKT kul! Stockholm International Horse Show stod på schemat. 3 shower på en dag inne i Globen + Mässa i Annexet. Kan lova att det var mycket folk, men kul var det!
Man har ju en del förväntningar hur ett nytt jobb ska vara och så, men det här var bättre än jag hade trott. Tiden bara försvann. Jag jobbade t.o.m över på lördagen som alltså var min första dag. Men det gjorde inget för jag ville vara kvar, jag erbjöd ju mig och de var glada att jag stannade kvar. Alla som jag jobbade med ihelgen har varit väldigt trevliga och lätta att få kontakt med. Jag känner mig redan som en i gänget och har bara jobbat där 2dagar!
Allt har äntligen börjat falla på plats och jag ser ljust på framtiden. Denna vinter kommer bli bra. Det kommer bli ett bra slut på 2010, som har varit ett helt underbart år, och början på 2011 kommer också bli bra.
Imorgon är det en viktig dag kan jag lova. Kan tyvärr inte berätta vad som händer förens imorgon kväll även om jag vill skrika ut det..nästan.
Jag har ett leende på läpparna, ett leende av lycka!


Helg

Nu är det fredag, vilket betyder helg! Men jag har fullt upp hela helgen. Idag är jag också hemma, hoppas på att min handled vill bli bättre. Men det visar sig!
Snart ska jag bege mig in till stan för att fixa lite saker tills imorgon och ikväll har jag blivit bjuden på middag hos en gammal jobbarkompis och det kommer fler som jag har jobbat med tidigare. Ska bli sjukt kul att få träffa dem igen :) Mina underbara Stinsen tjejer!
Nej nu ska jag göra mig klar.
Från Kirksville i april 2010

Vintern har nog kommit

Va ska jag skriva om idag då?
Det har varit några konstiga dagar, har gått från ett jobb till ett annat, långa dagar, mycket intryck och rutiner som ska in. Men det kommer bli bra :) Det händer som sagt väldigt mycket just nu.
Skulle egentligen jobba idag och imorgon också, men min handled satte stop för det. Har fått en belastningsskada i min högra handled som gör att jag inte får lyfta tungt eller överanstränga den, vilket inte alltid är så lätt. Det är först när man får så sjukt ont som man upptäcker hur mycket man verkligen använder sin handled. När det var som värst kunde jag knappt få ut tandkräm på tandborsten! Man kan inte fatta den smärtan om man inte haft den själv! Jag har inte lika ont som jag har haft, men blir fortare trött i handleden och hela armen och det är jobbigt. Speciellt när man är van att kunna lyfta så mycket tungt. Men jag vill ju inte att det ska bli en kronisk skada så därför måste jag lyssna till kroppen och låta handen vila.
Tror vintern har kommit på riktigt nu! Har snöat i flera dagar nu och det är vitt på marken, visst det är mysigt om man får vara inne och kolla ut genom fönstret. Värre när man ska ut i eländet. Idag har jag haft en inne dag, det har varit riktigt skönt!
Nej nu ska jag fixa lite saker i min lilla lägenhet, sen antingen kolla på tv eller mysa med en film!

Ett litet musik tips

Bara ett litet musik tips. Har ni inte lyssnat på Carolina Wallin Pérez så tycker jag absolut att ni ska göra det. Hon sjunger Kents låtar, men på ett annorlunda sätt. Hon har en helt otrolig röst!

I'm back...maybe

Nu har bloggen varit död väldigt länge. Har inte haft ork eller lust att blogga. Men just idag kände jag att jag ville skriva av mig lite.
Det är sjukt mycket som har hänt sen jag sist uppdaterade, både bra och dåliga saker.
Jag har flyttat till mitt eget boende, eller ja jag hyr av min bror, men jag bor själv. Trodde inte att det skulle kännas så mycket hemma som det verkligen gör. Det är en liten etta på 20kvadrat och kokskåp, så det är inte stort, men allt finns som jag behöver :)
Jag har fått jobb på Ericsson Globe Arenas som Evenemangs värdinna, har inte börjat jobba där än, men börjar troligen i veckan så det ska bli riktigt kul :) Trodde aldrig jag skulle få det, men det gick hela vägen. Mellan 200-300 sökanden så tog de först ut 60st som fick komma på en andra intervju och därifrån tog de ut mellan 20-30st som fick jobb och jag var en av dessa.
Jag har rest en hel del, mest hem till mamma och pappa men även till Malmö. Var ner i början av oktober för att hälsa på min älskade farmor och jag är så otroligt glad att jag fick träffa henne en sista gång. Det är nämligen så att hon gick bort den 13oktober, alltså ca10dagar efter jag träffade henne sista gången. Det var några sjukt jobbiga dagar då, så mycket tankar som kommer när man förlorar någon man är van ska finnas där. Begravningen var den 5november och den var fin, men otroligt jobbig! Jag saknar min farmor, men jag kommer ihåg alla fina minnen vi har tillsammans.
Det har även varit beslut som ska fattas, vissa lättare än andra. Men nu är det nya saker på gång, som jag ser fram emot sjukt mycket. På nått sätt löser sig allt till det bästa, jag har verkligen insett det nu. Man ska våga ta chanser här i livet.
Nu ska jag snart bege mig mot jobb nr3, vilket är barnflicka åt en tjej som är 3år. Känns som det blir en inne dag idag, inget kul väder att vara ute i idag.
Nu ska vi se hur länge bloggandet håller i sig denna gång :)
Bjuder på en bild från i somras som min bror Johan har knäppt

RSS 2.0