Never say never

Denna vecka har bara försvunnit, jag fattar inte hur fort tiden går! I onsdags jobbade jag först och sen direkt efter jobbet till Globen för att gå en D-HRL kurs på 4timmar. Trodde det skulle bli långa 4timmar men det gick jättefort! Dem som höll i kursen var riktigt bra och tog upp bra saker som man ska kunna. Sen fick vi göra övningar också. Så det var en bra kurs.
I torsdags bokade jag en dejt med bästa Mikaela på Brasco för en middag. Dock var jag trött men det var ändå mysigt. Vi var trötta tillsammans. Sen åkte vi hem till henne och hade det mys med film, dock somnade vi innan filmen tog slut :P Så vi fortsatte med film myset på fredags morgonen/eftermiddagen. När vi hade kollat klart på filmerna drog vi in till Götgatan för att kolla lite. Mikalea hittade sjukt snygga saker till sig själv, som vanligt! :) Sen åt vi god mat på Muggen och satt och kollade på folk som gick förbi, våran specialité! Sen åkte vi och handlade mat tillsammans, fast vi hade inte så mycket plats i vagnen, för den var full av påsar och väskor xD haha.
Kom hem och hade fredagsmys med mrBJ, lovely! Sen blev det en tidig kväll, var så sjukt trött. Nu sitter jag här och måste ta tag med att plugga snart, sen börjar jag jobba kl14 på Hovet. Imorgon ska jag också jobba, första gången på 2månader typ som jag jobbar hela helgen. Men det ska bli kul, som jag sagt förut. Jag älskar mina jobb!
Va ska ni hitta på i helgen då? :)

Ge mig ett leende

Sitter och läser tidningen och hittade en fin dikt som är insänd av Maja som jag tyckte var fin!
Du! Ge mig ett litet leende, bara i förbifarten.
Så jag får känna mig lite mer värd.
Ge mej ett uppmuntrande ord, bara ett endaste ett.
Så jag får mera lust att bjuda till och försöka.
Ge mej en vänlig klapp på axeln.
Så jag vet att någon bryr sig om mig
Men, du behöver inte alls, inte ett dugg,
bry dig om min önskan.
Jag bara drömmer att du skulle göra min dag.
Ja, hela mitt liv lättare.
Du vet inte alls hur det är.
Du kan inte tänka dig in i min situation.
Det är svårt, med det går, om du hjälper mig
Det kan du väl?

Still loving it!

Önskar vissa dagar att dygnet hade mer än 24timmar! Jag har så mycket jag vill göra och vissa måsten som inte alltid är så roliga.
I helgen har jag varit hemma hos mina föräldrar, av flera olika anledningar. Dels hade vi besök från Las Vegas i lördags, en släkting till mig som jag inte har träffat på flera år, så det var riktigt kul :) Fick även en inbjudan till Las Vegas i sommar. De behöver några hus/hundvakter, JAG VILL! Så någon som känner sig manad att följa med? Boendet är redan fixat ;) Det vore sjukt kul att åka dit igen, men har ju en del annat i sommar också, så vi får se. Men jag är sjukt taggad!
Snart ska jag ta bilen till optikern, skönt att åka bil för här snöar det..suck! Sen blir det att åka hem senare idag, hoppas på att tåget går i tid idag!
Har ni gjort något roligt i helgen då? :)

Alla hjärtans dag!

Idag kommer bli en bra dag, det känner jag på mig. Även om jag inte har nått speciellt inbokat utan ska mest plugga hela dagen så känns det lite lättare nu. Fick nämligen tillbaka min första inlämnings uppgift som jag gjort på 3,5år och fick väldigt bra feedback på den :D så det känns riktigt bra! Med tanke på att det är ett helt nytt ämne för mig så jag är jätteglad för det!
Solen skiner ute och det ser ut att vara riktigt fint väder, så man kanske ska våga sig ut i kylan på en lite promenad. Får se hur det blir :)
Jobbet i lördags gick bra iaf, eller ja det var fulla finländare och läskiga ryssar, men det funkade :P Fick se hela Sverige-Ryssland matchen också. Men älskar mina jobb, 2 helt olika jobb men båda är helt underbara! Jag är lyckligt lottad som får göra det jag vill :)
Hoppas ni alla får en underbar Alla hjärtans dag!

It ends tonight...

Okej jag vet, jag är usel på att uppdatera! Men det händer saker för mig typ hela tiden, så jag sitter inte vid datorn lika mycket som jag gjorde förut. Eftersom jag har 2 jobb och pluggar på halvtid så finns det alltid nått som måste göras. Vissa kallar mig arbetsnarkoman, men det kan jag vara. Tycker om att vara sysselsatt och ha nått att göra hela tiden så jag klagar absolut inte!
Förra veckan låg jag sjuk hela veckan vilket var riktigt jobbigt! Jag var inomhus i en hel vecka, vadå klättra på väggarna!? Det enda positiva var att jag var hemma hos mamma och pappa, så man blev lite ompysslad iaf. Denna vecka har jag jobbat måndag - torsdag, idag är jag ledig och imorgon ska jag jobba igen. Tror inte att någon missat att vintern är tillbaka, jag som hade vår känslor. Jag gjorde dagen ansträngning och åkte och handlade och det var otroligt jobbigt att gå i 2dm snö! Det fanns en liiiiten upptrampad gång men det var inte kul. Nu försöker jag hitta orken att börja plugga igen. Jag har redan pluggat någon timme idag, men måste plugga mer.
Sitter och lyssnar på The All-American Rejects och tänker tillbaka på USA, åhh saknar! Dem är otroligt bra och älskar deras låtar!
Nej nu måste jag verkligen ta mig i kragen och plugga!
Va ska ni alla göra ihelgen? :)
Sophia och jag, min lilla sötnos! <3

RSS 2.0