4th of July

Idag är det USAs national dag :) Kan inte fatta att det är 1år sen vi var till Grand Canyon, helt galet va fort tiden går. Sen är det EN månad sen jag kom hem från USA, alltså EN månad, det är ju galet!
Denna vecka har jag jobbat nästan varje dag. Denna helg hade man verkligen velat varit ledig och legat i solen, hoppas att ni som har varit ledig har njutit som bara den! Nu är jag iallafall ledig i 3dagar, det ska bli lyx! Imorgon kommer min bästa Jennifer hit och det ska bli så sjukt kul :) Bara få umgås med henne och ta igen allt som hänt de senaste månaderna.
Igår kväll efter att jag jobbat träffade jag en kompis och bara snackade och hade riktigt trevligt :) Vi pratade om allt mellan himmel och jord och det är så skönt att få prata av sig ibland.
Nu ska jag snart sova, även fast klockan inte är så mycket, men det blev en sen kväll igår och imorgon innan Jennifer kommer ska jag bege mig ut till Stinsen för att hälsa på och se hur butiken ser ut nu efter ombyggnaden och allt. Ska bli riktigt spännande att se.

RSS 2.0